Doživljajski, potovalni in izletniški vtisi na CityGuide

Se počutite nemočne, ker ne veste, kateri je najboljši lokal v Firencah? Ste morda šele doma spoznali, da ste v Gdansku zamudili zanimivo tržnico starin? Ste morda v enem od gradov na Loiri, stojite pred čudovito tapiserijo, pa ne veste katero zgodbo vam govori? Imate posebne želje- bi morda radi doživeli judovski vsakdan v Berlinu? Ali pa ste ljubitelj umetnostne zgodovine, radi bi obiskali muzeje na Dunaju, a vam je vsebina v vašem turističnem vodiču preskopa? Ste morda v Londonu, pa bi radi svoj dan popestrili z obiskom enega od angleških vrtov na jugu Anglije? Ste si pri ogledu Barcelone resnično pogledali vse znamenitosti? Veste že vse o Jeruzalemu, enem od najbolj svetih mest treh monoteističnih ver: judovske, krščanske in islama? Bi radi vse to spoznali in izkusili? Načrtujete obisk mesta? CityGuide popotnike, počitnikarje, izletnike brezplačno preskrbi z informacijami o vodenjih po celem svetu.

Portal za vodnike, turistične spremljevalce, organizatorje potovanj, hotele ter lokalne vodnike

Imel sem možnost spoznati številne vodnike tega sveta. Iz spoštovanja do njihovega dela sem organiziral potovalni portal. Vodniki mi pomagajo, da vam bo vaše naslednje potovanje še dolgo ostalo v spominu. Njihovo znanje ter dolgoletne izkušnje vam bodo omogočili, da boste znamenitosti sveta spoznali na najbolj prijeten in enostaven način. Organizirajo zanimive poti, vas popeljejo do najbolj skritih kotičkov, a tudi vedo, katera znamenitost je ravno v vašem času zaprta. Turistični vodniki bodo s svojim bogatim znanjem vaš ogled muzeja, cerkve ali le kakšnega nepomembnega križišča naredili za nepozabno doživetje! Kot dobri poznavalci znajo zaobiti dolge vrste, s svojim odličnim znanjem tujih jezikov vam bodo dobrodošla pomoč pri vsakdanjih težavah v tujih krajih, v povsem novih kulturah.

S pomočjo tega potovalnega portala bo vaše iskanje želenega turističnega vodnika enostavno. Tukaj se turistični vodniki predstavljajo individualno, brezplačno in so iz celega sveta. Splošne ponudbe lahko s pomočjo enostavnega sistema hitro najdete, saj ima vsak turistični vodnik možnost, da si sam organizira svojo spletno podstran. Popotniki imajo tukaj možnost, da si vse organizirajo direktno z vodnikom že pred samim potovanjem.