Ειδικές εμπειρίες εκδρομών και ταξιδιών στο City Guided Sightseeing Tours

Αβοήθητος στη Φλωρεντία, γιατί δεν γνωρίζετε ποιό εστιατόριο είναι παγίδα τουριστών; Διαπιστώσατε μετά την επιστροφή σας στο σπίτι ότι χάσατε ένα ενδιαφέρον παλαιοπωλείο στο Gdansk της Πολωνίας; Βρίσκεστε σ΄ ένα ανάκτορο της Loire και αναρωτιέστε τι παριστάνεται στα αναρίθμητα ταπισερί; Έχετε ειδικά ενδιαφέροντα και θέλετε να βιώσετε την καθημερινότητα των Εβραίων στο Βερολίνο; Ή ενδιαφέρεστε για Ιστορία τέχνης και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα μουσεία της Βιέννης απ΄οτι αναφέρεται σ΄ένα τουριστικό οδηγό; Ή θέλετε να συνδυάσετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο με μια εκδρομή στους κήπους της νότιας Αγγλίας; Είδατε όλα τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης στο γύρο πόλης ή την περιήγησή σας; Γνωρίστε μια πόλη με μία ξενάγηση, βρείτε ξενοδοχεία και τουριστικά πρακορεία σε ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις, σχεδιάστε γύρους πόλεων και εκδρομές – στην διαδικτυακή πύλη ταξιδίων για ξεναγούς, ξεναγούς πόλεων και συνοδών παγκοσμίως.

Η πύλη για ξεναγούς, τουριστικούς οδηγούς, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία και περιηγήσεις στην πόλη

Παντού στην Ευρώπη και τον κόσμο έτυχε συχνά να γνωρίσω υπέροχους και καταξιωμένους ξεναγούς. Ως αναγνώρηση της προσφοράς τους δημιούργησα αυτή την διαδικτυακή πύλη ταξιδιών. Ο ξεναγός μπορεί να σας βοηθήσει, ούτως ώστε το επόμενο ταξίδι να σας να μείνει αξέχαστο. Οι άριστες γνώσεις του τόπου και οι πολύχρονη εμπειρία τους σας εγγυώνται τον ποιο σύντομο δρόμο στις περιγιήσεις στα αξιοθέατα. Οργανώνουν ενδιαφέροντα τουρ, αν χρειαστεί ταξίδια σε ποιο μακρινούς προορισμούς και γνωρίζουν ποιο μνημείο είναι κλειστό λογω συντήρησης. Ξεναγοί με πλούσια ιστορική ή καλλιτεχνική εκπαίδευση μπορούν να κάνουν την επίσκεψη ενός μουσείου, ναού ή ακόμα μιας απλής διασταύρωσης οδών να σας μείνει αξέχαστη. Επίσημοι ξεναγοί καταφέρουν περιστασιακά να αποφύγουν συνωστισμό σε μνημεία και προσφέρουν με την ευρεία γνώση της γλώσσας πολύτιμη βοήθεια στην καθημερινότητα μιας ξένης πόλης και πολιτισμό.

Οι πόλεις προγραμματίζουν εκδρομές - περιηγήσεις στην πόλη του βιβλίου, εκδρομές, περιήγηση στην πόλη, περιήγηση στην πόλη και εκδρομές

Αυτή η διαδικτυακή πύλη θα σας διευκολύνει στο μέλλον στην αναζήτηση ενός κατάλληλου ξεναγού. Εδώ οι ταξιδιώτες, ακόμα και πριν την αναχώρησή τους για μια ξένη πόλη,έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους ξεναγούς και να σχεδιάσουν το ταξίδι τους.